ajaxLoader

Xiaomi, Mi, Xiaomi 12 Pro

MooieHoesjes biedt u een selectie van zorgvuldig gekozen accessoires van shells, cases, covers en andere accessoires voor Xiaomi 12 Pro.

De Xiaomi 12 Pro is een high-end smartphone uitgerust met een 6.73-inch AMOLED-display vernieuwd op 120 Hz adaptief met een Qualcomm Snapdragon 8 Gen1 SoC en tot 12 GB RAM en tot 256 GB opslagruimte. Aan de achterzijde bevinden zich 3 fotomodules: een 50 megapixel groothoek, een 50 megapixel ultragroothoek en een 50 megapixel telesensor met x2 optische zoom. Het heeft een 4500 mAh-batterij die compatibel is met snel opladen (120 W), draadloos opladen (50 W) en omgekeerd opladen (10 W).

Op maat ontworpen, elk accessoire heeft openingen en profielen die zijn aangepast aan uw Xiaomi 12 Pro, zodat u de poorten en functies op een optimale manier kunt gebruiken.

Er is een ruime keuze aan beveiligingen voor u beschikbaar om uw Xiaomi 12 Pro te behouden volgens uw behoeften en deze naar wens te personaliseren. Verschillende materialen vormen onze beschermingen en vele stijlen kleden ze aan om u de juiste veiligheid te bieden zonder het esthetische aspect te verwaarlozen en uw smartphone lang mee te laten gaan:

Zo vindt u ultraflexibele siliconen hoesjes voor eenvoudig inbrengen en effectieve demping , schelpen van hoogwaardig kunstleer die een uitstekende dagelijkse beschermende barrière vormen tegen alle soorten stoten, schelpen met stofeffect voor een unieke stijl, schelpen van koolstofvezel die een ultrabestendige beschermhoes bieden, transparante hoezen met de nadruk op demping bij vallen, kaart houderhoezen voor multifunctionele beveiliging en nog veel meer.

We bieden u ook goed ontworpen hoezen om uw Xiaomi 12 Pro op een integrale manier te behouden en die u dankzij hun multifunctionaliteit een praktisch en optimaal gebruik bieden het houden van de achterkant en het scherm van de kleine rtphone perfect beschermd.

Al onze hoesjes zijn over het algemeen uitgerust met een geïntegreerde kijkondersteuning.

Je hebt daarom de keuze tussen echt lederen hoesjes om je mobiel te coaten met een ultrastevige coating en een elegante stijl, hoesjes met patronen om het uiterlijk van je Xiaomi 12 Pro nieuw leven in te blazen, hoesjes van stof en krokodillenleer om je mobiel karakter te geven, hoesjes met riempjes om het risico op vallen te minimaliseren en nog veel meer.

Jij. kan ook beschermende films voor het scherm vinden om het glas van de Xiaomi 12 Pro effectief te beschermen, maar ook opladers en externe batterijen om de levensduur van het apparaat te verlengen en nergens zonder batterij te komen.

Bij MooieHoesjes , besteden we bijzondere aandacht aan de diversiteit van ieders stijlen, daarom bieden we accessoires die overeenkomen met de persoonlijkheden divers en gevarieerd.