ajaxLoader

Other, Vivo, Vivo X80 Pro

MooieHoesjes heeft verschillende accessoires covers, covers, cases en screenprotectors voor je geselecteerd tegen betaalbare prijzen om je Vivo X80 Pro te voorzien van alle bescherming die hij dagelijks nodig heeft om zijn duurzaamheid te behouden.

We hebben gekozen voor het beste op het gebied van veiligheid om uw telefoon te voorzien van een perfecte beschermhoes en deze te personaliseren naar uw afbeelding.

Ontdek onze selectie hoesjes waarin u verschillende materialen zult vinden zoals zachte siliconen, flexibele gel, leer om uw Vivo X80 Pro te beschermen door de vormen en hoeken perfect op elkaar af te stemmen en uitstekende demping te garanderen bij vallen.

We bieden u ook goed ontworpen hoezen om uw Vivo X80 Pro op een integrale manier beschermen en die u dankzij hun multifunctionaliteit praktisch en optimaal gebruik bieden met de portemonnee-covers en geïntegreerde video-ondersteuning.

We weten dat de integrale bescherming van e uw mobiel gaat onvermijdelijk door de beveiliging van uw scherm, het meest kwetsbare deel van het apparaat. Daarom voorziet MooieHoesjes je van goed doordachte beschermfolies om de intacte staat van je Vivo X80 Pro scherm zoveel mogelijk te behouden. Om uw mobiel op uw gemak te gebruiken en intact te houden zonder risico op krassen, breuken of stoten.