ajaxLoader

Samsung, Galaxy Tab, Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

MooieHoesjes biedt je een zorgvuldig gekozen selectie accessoires, van hoesjes, hoesjes, zakjes en andere accessoires voor de Samsung Galaxy Tab S8 Ultra.

Het is de grote zus van de Galaxy Tab S8 en S8 Plus, het biedt een 14.6-inch scherm aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 8 Gen1 SoC, gekoppeld aan maximaal 16 GB RAM en 512 GB opslag, uitbreidbaar via microSD tot 1 TB. heeft 2 achterste fotosensoren: een 13 megapixel groothoek en een ultragroothoek 6 megapixel, evenals een dubbele fotosensor aan de voorkant van elk 12 megapixels (groothoek en ultragroothoek). De batterij is 11200 mAh compatibel met snel opladen (45 W).

Er is een ruime keuze aan beveiligingen voor u beschikbaar om uw Samsung Galaxy Tab S8 Ultra te beschermen volgens uw behoeften en deze naar uw wens te personaliseren . Verschillende materialen vormen onze beschermingen en vele stijlen kleden ze aan om u de juiste veiligheid te bieden zonder het esthetische aspect te verwaarlozen en uw smartphone lang mee te laten gaan:

Zo vindt u ultraflexibele siliconen hoesjes voor eenvoudig inbrengen en effectieve demping , schelpen van hoogwaardig kunstleer die een uitstekende dagelijkse beschermende barrière vormen tegen alle soorten stoten, schelpen met stofeffect voor een unieke stijl, schelpen van koolstofvezel die een ultrabestendige beschermhoes bieden, transparante schelpen die de nadruk leggen op demping bij vallen en nog veel meer. /p>

We bieden ook goed doordachte hoesjes om uw Samsung Galaxy Tab S8 Ultra integraal te beschermen en die dankzij hun multifunctionaliteit u een praktisch en optimaal gebruik bieden door de achterkant en het scherm van de smartphone perfect beschermd.

Je hebt U kunt kiezen tussen echt lederen hoezen om uw Samsung Galaxy Tab S8 Ultra te coaten met een ultrasterke coating en elegante stijl, gedessineerde hoezen om het uiterlijk van uw tablet nieuw leven in te blazen, stoffen en lederen hoezen met krokodillenleer om karakter te geven, riemhoezen om te minimaliseren het risico op vallen en nog veel meer.

MooieHoesjes raadt u altijd aan om met uw bescherming, een schermbeschermer en achterlenzen mee te nemen om de veiligheid van uw Samsung Galaxy Tab S8 Ultra te verbeteren. Ook hier heb je de verlegenheid om te kiezen met films van gehard glas waarvan het materiaal bestand is tegen alle tests, films op ware grootte die je scherm volledig bedekken om geen enkele hoek bloot te stellen aan gevaar, films met privacyfilter waarvan het speciaal vervaardigde materiaal je scherm zicht houdt privé.