ajaxLoader

Samsung, Galaxy S, Samsung Galaxy S21 FE

MooieHoesjes heeft voor u verschillende accessoires, schelpen, covers, hoesjes, zakjes en schermbeschermers geselecteerd tegen betaalbare prijzen om uw Samsung Galaxy S21 FE te voorzien van alle bescherming die het dagelijks nodig heeft om zijn duurzaamheid.

De Samsung Galaxy S21 FE 5G heeft een 6.4-inch scherm. Het werkt met Android 12 en One UI 4. het beschikt over een Qualcomm Snapdragon 888 SoC ondersteund door 6 tot 8 GB RAM, met een drievoudige fotosensor (12 + 8 + 12 megapixels) en bevat een 4500 mAh-batterij.

We hebben het beste gekozen op het gebied van veiligheid om uw Galaxy S21 Fan Edition een perfecte beschermende dekking te bieden en tegelijkertijd te personaliseren naar uw afbeelding.

Ontdek onze selectie van hoesjes waarin u verschillende materialen zult vinden, zoals zoals zachte siliconen, flexibele gel, leer, koolstofvezel design shell, patroon shells om uw Galaxy S21 FE 5G te beschermen door de vormen en hoeken perfect op elkaar af te stemmen en uitstekende demping te garanderen in geval van vallen.

We bieden ook aan u goed ontworpen hoesjes om uw Samsung Galaxy S21 FE op een integrale manier te beschermen en die u dankzij hun multifunctionaliteit praktisch en optimaal gebruik bieden met portemonnee-covers en geïntegreerde video-ondersteuning.

We weten dat de volledige bescherming van uw mobiele telefoon onvermijdelijk gepaard gaat met de beveiliging van uw scherm, het meest kwetsbare onderdeel van uw Samsung Galaxy S21 Fan Edition 5G. Daarom voorziet MooieHoesjes je van doordachte beschermfolies om de intacte staat van je scherm zoveel mogelijk te behouden. Om uw mobiel op uw gemak te gebruiken en intact te houden zonder risico op krassen, breuken of stoten.