ajaxLoader

Samsung, Galaxy A, Samsung Galaxy A53 5G

MooieHoesjes biedt u een zorgvuldig gekozen selectie accessoires van schelpen, hoesjes, covers en andere accessoires voor de Samsung Galaxy A53 5G.

De Samsung Galaxy A53 is een mid- telefoon met een 6.5-inch Super AMOLED-display met 120Hz verversingssnelheid, aangedreven door een Samsung Exynos 1280 SoC, in combinatie met 6GB RAM en 128GB opslag. Het heeft vier fotosensoren aan de achterkant: een 50 megapixel groothoeklens (voorzien van een optische stabilisatiefunctie), een 12 megapixel ultragroothoeklens, een macrolens en een dieptesensor van elk 5 megapixels. Het heeft een batterij van 5000 mAh die compatibel is met snel opladen (25 W) en is IP67-gecertificeerd.

Ultraflexibele siliconen omhulsels voor eenvoudig inbrengen en effectieve demping, de hoogwaardige kunstleren omhulsels vormen een uitstekende dagelijkse beschermende barrière tegen allerlei soorten schokken, schelpen met stofeffect voor een unieke stijl, schelpen van koolstofvezel die een ultrabestendige beschermende dekking bieden, transparante schelpen die de nadruk leggen op demping bij een val van uw Galaxy A53. hoezen voor kaarthouders voor multifunctionele beveiliging en nog veel meer.

We bieden ook goed ontworpen hoesjes aan om uw Samsung Galaxy A53 integraal te beschermen en die u dankzij hun multifunctionaliteit een praktisch en optimaal gebruik bieden door de achterkant en het scherm van de smartphone perfect te beschermen.

Je hebt de keuze tussen echt lederen hoezen om je G . aan te kleden alaxy A53 5G met een ultrastevige coating en elegante stijl, hoesjes met patroon om het uiterlijk van je mobiel te doen herleven, hoesjes van stof en krokodillenleer om je Samsung karakter te geven, hoesjes om het risico op vallen te minimaliseren en nog veel meer.

Vind ook schermbeschermers om het glas van uw Samsung Galaxy A53 5G effectief te beschermen, evenals opladers en externe batterijen om de levensduur van het apparaat te verlengen en de batterij nooit ergens leeg te laten raken.