ajaxLoader

Other, Motorola, Motorola Edge 20

MooieHoesjes heeft verschillende accessoires voor u geselecteerd tegen betaalbare prijzen om uw Motorola Edge 20 te voorzien van alle bescherming die het dagelijks nodig heeft om zijn duurzaamheid te behouden.

We hebben gekozen voor de beste op het gebied van veiligheid om uw telefoon te voorzien van een perfecte beschermhoes en tegelijkertijd te personaliseren naar uw afbeelding.

Ontdek onze selectie hoesjes waarin u verschillende materialen zult vinden zoals zachte siliconen, flexibele gel, leer tot bescherm uw Motorola Edge 20 door zijn vormen en hoeken perfect aan te passen en uitstekende demping te garanderen bij vallen.

We bieden u ook goed ontworpen hoesjes om uw Motorola Edge 20 te beschermen tegen een integrale manier en die, dankzij aan hun multifunctionaliteit, bieden u een praktisch en optimaal gebruik met de portemonnee-covers en geïntegreerde video-ondersteuning.

We weten dat de integrale bescherming van uw mobiel onvermijdelijk voorbijgaat niet door de beveiliging van uw scherm, het meest kwetsbare onderdeel van uw mobiel. Daarom biedt MooieHoesjes u beschermende films voor Motorola Edge 20. goed doordacht om de intacte staat van uw scherm zoveel mogelijk te behouden. Om uw mobiel op uw gemak te gebruiken en intact te houden zonder risico op krassen, breuken of stoten.