ajaxLoader

OnePlus, OnePlus Nord, OnePlus Nord 2 5G

MooieHoesjes heeft verschillende accessoires voor u geselecteerd tegen betaalbare prijzen om uw OnePlus Nord 2 5G te voorzien van alle bescherming die het dagelijks nodig heeft om zijn duurzaamheid te behouden.

Hier vindt u u vindt shells, covers, hoesjes en screenprotectors gemaakt van hoogwaardige materialen om uw smartphone lang te behouden en optimaal te gebruiken.

We hebben gekozen voor het beste op het gebied van veiligheid om uw OnePlus Nord te leveren 2 5G met perfecte beschermende dekking terwijl het wordt gepersonaliseerd naar uw afbeelding.

Ontdek onze selectie hoesjes waarin u verschillende materialen zult vinden, zoals zachte siliconen, flexibele gel, leer om het apparaat te beschermen door perfect op de vormen te passen en hoeken en garanderen een uitstekende demping bij vallen.

We bieden u ook goed ontworpen hoesjes om de OnePlus Nord 2 5G integraal te beschermen en die dankzij hun multifunctionele bed, bieden u praktisch en optimaal gebruik met de portemonnee-covers en geïntegreerde video-ondersteuning.

We weten dat de volledige bescherming van uw mobiel onvermijdelijk door de beveiliging van uw scherm gaat, het meest kwetsbare deel van uw uw OnePlus Nord 2 5G. Daarom voorziet MooieHoesjes je van doordachte beschermfolies om de intacte staat van je scherm zoveel mogelijk te behouden. Om de mobiel op uw gemak te gebruiken en intact te houden zonder risico op krassen, breuken of stoten.