ajaxLoader

Other, Motorola

Vind hier alle accessoires voor je Motorola toestellen.

MooieHoesjes heeft met onze hoesjes, covers en screenprotectors verschillende beschermingen voor je geselecteerd die je Motorola in perfecte staat houden en optimaal gebruik maken. Een gezinstablet, uw kinderen zullen het probleemloos kunnen gebruiken en voor deze veiligheid is een essentieel criterium om rekening mee te houden. We richten ons op bescherming, maar ook op stijl, omdat we weten dat ieders behoeften anders zijn, dus we gaan voor al onze artikelen zo ver als we kunnen in termen van sterkte en esthetiek.

Bescherming aangepast aan uw smaak en uw veiligheidseisen

U vindt verschillende materiaalschalen in stijve siliconen voor uitstekende ondersteuning of flexibel transparant voor eenvoudig inbrengen en schokabsorptie, in kunstleer voor een elegante zakelijke afwerking of in plastic voor onfeilbare stevigheid, zodat u uw rug perfect kunt beschermen. personaliseren naar uw afbeelding. U kunt ook kiezen voor omslagen met of zonder patroon, multifunctioneel uitgerust met kaarthouders, een kijkondersteuning die u volledige veiligheid en aanzienlijke dagelijkse bruikbaarheid biedt. Met deze beveiligingen kunt u de Motorola gemakkelijk vervoeren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de minste impact.

Verbeterde beveiliging voor onbevreesd gebruik

We raden je ten zeerste aan om ook het scherm van je Motorola te beschermen om het te beschermen tegen elke vorm van schade, want deze MooieHoesjes biedt beschermende films. Gehard glas is een veilige gok dat, dankzij het ultrabestendige materiaal, dagelijkse druppels of krassen effectief absorbeert zonder dat het uw scherm aanraakt.