ajaxLoader

Other, Realme, Realme 9 Pro Plus

MooieHoesjes heeft voor u verschillende accessoires schelpen, hoezen, zakjes en schermbeschermers geselecteerd tegen betaalbare prijzen om uw Realme 9 Pro Plus te voorzien van alle bescherming die het dagelijks nodig heeft om zijn duurzaamheid te behouden .

De Realme 9 Pro Plus heeft een 6.4-inch FHD + Super AMOLED-scherm met een verversingssnelheid van 90 Hz aangedreven door een Mediatek 920 SoC, allemaal gekoppeld aan maximaal 8 GB RAM en 256 GB aan opslag. Aan de achterkant komen 3 fotosensoren: een 50 megapixel groothoeklens, een 8 megapixel ultragroothoeklens en een 2 megapixel macrolens.

Hier vindt u ons aanbod van hoesjes, hoesjes gemaakt van hoogwaardige materialen om uw telefoon lang te behouden en optimaal te gebruiken.

We hebben gekozen voor de beste op het gebied van beveiliging om uw Realme Pro Plus een perfecte beschermende dekking te bieden en deze te personaliseren naar uw afbeelding.

p>

Ontdek onze selectie hoesjes waarin je verschillende materialen zult vinden, zoals zachte siliconen, flexibele gel, leer om je smartphone te beschermen door de vormen en hoeken perfect op elkaar af te stemmen en hem een uitstekende demping te garanderen in geval van vallen .

We bieden u ook goed ontworpen hoesjes om uw Realme 9 Pro Plus op een integrale manier te behouden en die u dankzij hun multifunctionaliteit praktisch en optimaal gebruik bieden met en portemonnee-covers en geïntegreerde video-ondersteuning.

We weten dat de volledige bescherming van uw mobiel onvermijdelijk gepaard gaat met de beveiliging van uw scherm, het meest kwetsbare onderdeel van uw mobiel. Daarom biedt MooieHoesjes u goed doordachte beschermende films om de intacte staat van uw Realme 9 Pro Plus-scherm zoveel mogelijk te behouden. Om uw mobiel op uw gemak te gebruiken en intact te houden zonder risico op krassen, breuken of stoten.