ajaxLoader

Samsung, Galaxy A, Samsung Galaxy A52 5G / A52 4G / A52s 5G

MooieHoesjes heeft verschillende accessoires voor je geselecteerd tegen betaalbare prijzen om je Samsung Galaxy A52 4G / A52 5G te voorzien van alle bescherming die het dagelijks nodig heeft om zijn duurzaamheid te behouden.

Hier vind je hoesjes, hoesjes, hoesjes en screenprotectors gemaakt van hoogwaardige materialen om je smartphone lang te behouden en optimaal te gebruiken.

We hebben gekozen voor het beste qua veiligheid om je Samsung te voorzien Galaxy A52 4G / A52 5G met perfecte beschermende dekking terwijl het wordt gepersonaliseerd naar uw afbeelding.

Ontdek onze selectie hoesjes waarin u verschillende materialen zult vinden, zoals zachte siliconen, flexibele gel, leer om het apparaat te beschermen door past perfect bij de vormen en hoeken en garandeert uitstekende demping bij een val.

We bieden ook goed doordachte hoesjes om de Samsung Galaxy A52 4G / A52 5G op een geïntegreerde manier te beschermen ale en die, dankzij hun multifunctionaliteit, u praktisch en optimaal gebruik bieden met de portemonnee-covers en geïntegreerde video-ondersteuning.

We weten dat de volledige bescherming van uw mobiel onvermijdelijk door de beveiliging van uw scherm gaat, dat is het meest kwetsbare deel van je Galaxy A52. Daarom voorziet MooieHoesjes je van doordachte beschermfolies om de intacte staat van je scherm zoveel mogelijk te behouden. Om de mobiel op uw gemak te gebruiken en intact te houden zonder risico op krassen, breuken of stoten.