ajaxLoader

Oppo, Oppo Reno, Oppo Reno 7

MooieHoesjes heeft verschillende schaalaccessoires, hoezen en hoesjes tegen betaalbare prijzen voor je geselecteerd om je Oppo Reno 7 te voorzien van alle bescherming die hij dagelijks nodig heeft om zijn duurzaamheid te behouden.

De Oppo Reno 7 is een budget-smartphone met een 6.4-inch AMOLED-display. Het wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 680 SoC en 8 GB RAM. Er is ook 128 GB opslagruimte beschikbaar (beide uitbreidbaar tot 13 GB). Op de achterkant zijn drie fotosensoren aanwezig: een 64 megapixel groothoeklens, een dieptesensor en een microscooplens (met x30 vergroting tot 2 megapixels). De 4500 mAh-batterij kan worden opgeladen met behulp van het SuperVOOC 33W snellaadsysteem (volledig opladen duurt een uur).

We hebben het beste gekozen op het gebied van veiligheid om uw telefoon een perfecte beschermhoes te geven en hem tegelijkertijd te personaliseren naar uw imago.

Ontdek onze selectie van hoesjes waarin u verschillende materialen zult vinden, zoals zachte siliconen, flexibele gel, leer om uw Oppo Reno 7 te behouden door de vormen en hoeken perfect op elkaar af te stemmen en een uitstekende garantie te bieden demping bij een val.

We bieden u ook goed ontworpen hoezen om uw Oppo Reno 7 op een integrale manier te beschermen en die u dankzij hun multifunctionaliteit praktisch gebruik en optimaal met de portemonnee bieden covers en geïntegreerde video-ondersteuning.

We weten dat de volledige bescherming van uw mobiele telefoon onvermijdelijk door de beveiliging van uw scherm gaat, wat het meest kwetsbare deel van uw erg mobiel. Daarom biedt MooieHoesjes je beschermende films voor Oppo Reno 7. goed doordacht om de intacte staat van je scherm zoveel mogelijk te behouden. Om uw mobiel op uw gemak te gebruiken en intact te houden zonder risico op krassen, breuken of stoten.