ajaxLoader

Other, Motorola, Motorola Moto G31 / Moto G41

MooieHoesjes biedt u een zorgvuldig gekozen selectie accessoires van hoesjes, covers en andere accessoires voor de Motorola Moto G31 / Moto G41.

De Moto G31 is een instapmodel model van de "Moto G"-familie. Het is uitgerust met een 6.4-inch AMOLED-scherm, aangedreven door een Mediatek Helio G85 SoC, 4 GB RAM en tot 128 GB opslag (uitbreidbaar via microSD). Het heeft drie camera's aan de achterkant: een 50 megapixel groothoeklens, een 8 megapixel ultragroothoeklens en een 2 megapixel macrolens. De 5000 mAh-batterij is compatibel met snelladen (15 W).

We bieden je de essentiële bescherming met een sobere en verfijnde stijl die je nodig hebt om je mobiel te beschermen tegen vallen en krassen van het dagelijks leven. .

Liever covers en hoesjes voor volledige bescherming van uw Motorola Moto G31 / Moto G41. of liever shells voor minder omslachtige bescherming bij dagelijks gebruik.

U kunt ook beschermende films vinden voor de scherm om de voorkant van uw Motorola Moto G31 / Moto G41 effectief te beschermen en die de beveiliging van de laatste perfect zal aanvullen.