ajaxLoader

Other, Vivo, Vivo X60

MooieHoesjes biedt u een zorgvuldig gekozen selectie van accessoires van rompen, hoezen en andere accessoires voor de Vivo X60.

U zult noodzakelijkerwijs de bescherming vinden die bij u past, dankzij waarmee je mobiel de grillen van het dagelijks leven zonder angst aankan.

Op maat ontworpen, elk accessoire heeft openingen en profielen die zijn aangepast aan je smartphone, zodat je de poorten en functies op een optimale manier kunt gebruiken.

Geef de voorkeur aan hoezen en hoesjes voor volledige bescherming van uw Vivo X60. of liever schelpen voor minder omslachtige bescherming bij dagelijks gebruik.

Vind ook beschermende films voor het scherm om het glas van uw Vivo X60 effectief te beschermen , maar ook opladers en externe batterijen om de levensduur van uw smartphone te verlengen en nooit zonder batterij te zitten.

Bij MooieHoesjes besteden we speciale aandacht aan di verschillende stijlen voor iedereen, daarom bieden we bijpassende accessoires voor uiteenlopende en gevarieerde persoonlijkheden.