ajaxLoader

Apple, iPhone, iPhone 12 Pro Max

MooieHoesjes heeft verschillende accessoires voor je geselecteerd tegen betaalbare prijzen om je iPhone 12 Pro Max te voorzien van alle bescherming die het dagelijks nodig heeft om zijn duurzaamheid te behouden.

Hier kun je vindt shells, covers, hoesjes en screenprotectors gemaakt van hoogwaardige materialen om uw smartphone lang te behouden en optimaal te gebruiken.

We hebben gekozen voor het beste op het gebied van veiligheid om uw iPhone 12 te geven Pro Max is een perfecte beschermhoes die je aan je afbeelding kunt aanpassen.

Ontdek onze selectie hoesjes waarin je verschillende materialen zult vinden, zoals zachte siliconen, flexibele gel, leer om het apparaat te beschermen door de vormen perfect op elkaar af te stemmen en hoeken en garanderen uitstekende demping bij vallen.

We bieden u ook goed ontworpen hoesjes om de iPhone 12 Pro Max integraal te behouden en die dankzij hun multifunctionele ity, bieden u praktisch en optimaal gebruik met portemonnee-covers en geïntegreerde video-ondersteuning.

We weten dat de volledige bescherming van uw mobiel onvermijdelijk gepaard gaat met de beveiliging van uw scherm, het meest kwetsbare onderdeel van uw iPhone . Daarom voorziet MooieHoesjes je van doordachte beschermfolies om de intacte staat van je scherm zoveel mogelijk te behouden. Om de mobiel op uw gemak te gebruiken en intact te houden zonder risico op krassen, breuken of stoten.