ajaxLoader

Samsung, Galaxy Tab, Samsung Galaxy Tab A8 (2021)

MooieHoesjes biedt u een selectie zorgvuldig gekozen accessoires uit hoesjes, hoesjes, covers en andere accessoires voor de Samsung Galaxy Tab A8 (2021).

Het heeft een 10.5-inch scherm en met tot 4 GB RAM en 128 GB opslagruimte, uitbreidbaar tot 1 TB via microSD. Het heeft twee fotosensoren: een 8 megapixel achterkant en een 5 megapixel voorkant. Het heeft een 7040 mAh-batterij die compatibel is met snel opladen (15 W).

We hebben de beste gekozen op het gebied van beveiliging om uw Samsung Galaxy Tab A8 (2021) een perfecte beschermende dekking te bieden en deze aan uw persoonlijke wensen aan te passen. image.

Ontdek onze selectie hoesjes en hoesjes waarin je verschillende materialen zult vinden, zoals zachte siliconen, flexibele gel, leer om je Samsung Galaxy Tab A8 (2021) te beschermen door perfect bij de vormen te passen en gaatjes en garanderen uitstekende demping bij een val.

We bieden u ook goed ontworpen hoesjes om uw Samsung Galaxy Tab A8 (2021) integraal te beschermen en die dankzij hun multifunctionaliteit, bieden u praktisch en optimaal gebruik met portemonnee-covers en geïntegreerde video-ondersteuning.

We weten dat de volledige bescherming van uw mobiel onvermijdelijk gepaard gaat met de beveiliging van uw scherm, het meest kwetsbare onderdeel van het apparaat. 'toestel. Daarom biedt MooieHoesjes je beschermende folies voor de Samsung Galaxy Tab A8 (2021) die goed doordacht zijn om de intacte staat van je scherm zoveel mogelijk te behouden. Om uw tablet op uw gemak te gebruiken en intact te houden zonder risico op krassen, breuken of stoten.