ajaxLoader

Samsung, Galaxy S, Samsung Galaxy S21 Plus 5G

Ontdek Samsung Galaxy S21 Plus 5G-accessoires, waaronder hoesjes, hoesjes, hoesjes en schermbeschermers van gehard glas.

Het is uitgerust met dezelfde kenmerken, namelijk een Exynos 2100 SoC (gegraveerd in 5 nm), een grotere 4800 mAh-batterij en 3 fotosensoren: de hoofdsensor van 12 megapixel, een sensor van 12 megapixel en een telelens van 64 megapixels.

Er is een grote keuze aan beschermingen beschikbaar om te behouden uw telefoon volgens uw behoeften, terwijl u deze naar wens personaliseert. Verschillende materialen vormen onze beschermingen en vele stijlen kleden ze aan om u de juiste veiligheid te bieden zonder het esthetische aspect te verwaarlozen en de duurzaamheid van uw Samsung Galaxy S21 Plus 5G te garanderen:

Zo vindt u de schelpen in ultra- flexibele siliconen voor gemakkelijk inbrengen en effectieve demping, hoogwaardige kunstlederen schelpen die een uitstekende dagelijkse beschermende barrière vormen tegen alle soorten stoten, schelpen met stofeffect voor een unieke stijl, koolstofvezel schelpen die dekking bieden ultraresistente beschermhoezen, transparante schelpen die de nadruk leggen op demping in het geval van vallen, kaarthouderschalen voor multifunctionele beveiliging en nog veel meer.

We bieden u ook goed ontworpen hoesjes, ontworpen om uw Samsung Galaxy S21 Plus 5G op een integrale manier te beschermen en die, dankzij aan hun multifunctionaliteit, bieden u praktisch en optimaal gebruik in tuinieren. t de achterkant en het scherm van de smartphone zijn perfect beschermd.

Je hebt de keuze tussen echt lederen hoesjes om je mobiel te coaten met een ultrastevige coating en een elegante stijl, de gedessineerde hoesjes om nieuw leven in te blazen het uiterlijk van je Samsung Galaxy S21 Plus 5G, hoezen met stof en krokodillenleer om je mobiel karakter te geven, riemhoezen om het risico op vallen te minimaliseren en nog veel meer.

MooieHoesjes raadt je altijd aan om mee te nemen uw bescherming, een screenprotector en achterlenzen om de beveiliging van uw Samsung Galaxy S21 Plus 5G te perfectioneren. Ook hier heb je de verlegenheid om te kiezen met films van gehard glas waarvan het materiaal bestand is tegen alle tests, films op ware grootte die je scherm volledig bedekken zodat geen enkele hoek aan gevaar wordt blootgesteld, films die zijn uitgerust met een privacyfilter waarvan het speciaal vervaardigde materiaal je scherm beschermt privé bekijken.