ajaxLoader

Apple, iPhone, iPhone XS Max

MooieHoesjes heeft verschillende accessoires voor je geselecteerd tegen betaalbare prijzen om je iPhone XS Max te voorzien van alle bescherming die hij dagelijks nodig heeft om zijn duurzaamheid te behouden.

You Here you vindt shells, covers, hoesjes en screenprotectors gemaakt van hoogwaardige materialen om uw smartphone langdurig te behouden en optimaal te gebruiken.

We hebben gekozen voor het beste op het gebied van veiligheid om uw iPhone XS te geven Max is een perfecte beschermhoes en personaliseert deze naar uw afbeelding.

Ontdek onze selectie van hoesjes waarin u verschillende materialen zult vinden zoals zachte siliconen, flexibele gel, leer om de iPhone XS Max perfect te beschermen tegen passen bij de vormen en hoeken en garanderen een uitstekende demping bij een val.

We bieden u ook goed ontworpen hoesjes om de iPhone XS Max op een integrale manier te beschermen en die u dankzij hun multifunctionaliteit ons biedt praktisch en optimaal gebruik met portemonnee-covers en geïntegreerde video-ondersteuning.

We weten dat de volledige bescherming van uw mobiel onvermijdelijk de beveiliging van uw scherm omvat, het meest kwetsbare onderdeel van uw iPhone XS Max. Daarom voorziet MooieHoesjes je van doordachte beschermfolies om de intacte staat van je scherm zoveel mogelijk te behouden. Om de mobiel op uw gemak te gebruiken en intact te houden zonder risico op krassen, breuken of stoten.