ajaxLoader

Apple, iPhone, iPhone X / XS

MooieHoesjes heeft verschillende accessoires voor je geselecteerd tegen betaalbare prijzen om je iPhone X / XS te voorzien van alle bescherming die het dagelijks nodig heeft om zijn duurzaamheid te behouden.

Hier kun je vindt shells, covers, hoesjes en screenprotectors gemaakt van hoogwaardige materialen om uw smartphone lang te behouden en optimaal te gebruiken.

We hebben gekozen voor het beste op het gebied van veiligheid om uw iPhone X te geven / XS een perfecte beschermende hoes en tegelijkertijd personaliseren naar uw afbeelding.

Ontdek onze selectie hoesjes waarin u verschillende materialen zult vinden, zoals zachte siliconen, flexibele gel, leer om de iPhone X / XS perfect te beschermen passen bij de vormen en hoeken en garanderen een uitstekende demping bij een val.

We bieden u ook goed ontworpen hoesjes om de iPhone X / XS te beschermen tegen een integrale manier en die, dankzij hun multifunctionaliteit, ons biedt praktisch en optimaal gebruik met portemonnee-covers en geïntegreerde video-ondersteuning.

We weten dat de volledige bescherming van uw mobiel onvermijdelijk gepaard gaat met de beveiliging van uw scherm, het meest kwetsbare onderdeel van uw iPhone. X. Daarom voorziet MooieHoesjes u van doordachte beschermfolies om de intacte staat van uw scherm zoveel mogelijk te behouden. Om de mobiel op uw gemak te gebruiken en intact te houden zonder risico op krassen, breuken of stoten.