ajaxLoader

Samsung, Galaxy Z, Samsung Galaxy Z Flip 3 5G

MooieHoesjes heeft verschillende accessoires voor je geselecteerd tegen betaalbare prijzen om je Samsung Galaxy Z Flip 3 5G te voorzien van alle bescherming die het dagelijks nodig heeft om zijn duurzaamheid te behouden.

Het heeft een 6.7-inch AMOLED 120Hz-scherm en nog een 1.9-inch secundaire, een dubbele 12-megapixel fotosensor met ultragroothoek en een 10-megapixel frontsensor. Vergezeld van een Snapdragon 888 SoC ondersteund door 8 GB RAM, 128 of 256 GB opslagruimte en een 3300 mAh-batterij.

We hebben de beste op het gebied van beveiliging gekozen om naar uw Samsung Galaxy Z Flip 3 te brengen een perfecte beschermhoes die je naar jouw afbeelding personaliseert.

Ontdek onze selectie van hoesjes en hoesjes waarin je verschillende materialen zult vinden, zoals zachte siliconen, flexibele gel, leer om je Samsung Galaxy Z Flip3 te beschermen. 5G door de vormen en hoeken perfect op elkaar af te stemmen en uitstekende demping te garanderen bij een val.

We bieden u ook goed ontworpen hoesjes om uw Samsung Galaxy Z Flip 3 5G integraal te beschermen en die dankzij vanwege hun multifunctionaliteit, bieden ze u praktisch en optimaal gebruik met portemonnee-covers en geïntegreerde video-ondersteuning.

We weten dat de volledige bescherming van uw mobiele telefoon onvermijdelijk gepaard gaat met de beveiliging van uw scherm, wat is het meest kwetsbare deel van je mobiel. Daarom biedt MooieHoesjes je beschermende films voor de Samsung Galaxy Z Flip 3. goed doordacht om de intacte staat van je scherm zoveel mogelijk te behouden. Om uw mobiel op uw gemak te gebruiken en intact te houden zonder risico op krassen, breuken of stoten.