ajaxLoader

Other, Vivo, Vivo V23 5G

MooieHoesjes verkoopt verschillende accessoires, hoesjes, hoesjes en schermbeschermers tegen betaalbare prijzen om je Vivo V23 5G te voorzien van alle bescherming die hij dagelijks nodig heeft om zijn duurzaamheid te behouden.

De Vivo V23 heeft een 6.44-inch 90Hz vernieuwd AMOLED-scherm, aangedreven door een Mediatek Dimensity 920 SoC (5G-compatibel), allemaal gecombineerd met maximaal 12 GB RAM en 256 GB opslag. Aan de achterkant zit een blok van 3 fotosensoren: een 64 megapixel groothoeklens, een 8 megapixel ultragroothoeklens en een 2 megapixel macrolens. Let op de dubbele selfiesensor (50 + 8 mpx) met een dual tone flitser aan de voorzijde. Het heeft een 4200 mAh-batterij die compatibel is met snel opladen (44 W).

Hier vindt u beschermingen gemaakt van hoogwaardige materialen om uw smartphone duurzaam te beschermen tegen stoten en krassen en om deze optimaal en volledig te gebruiken veiligheid.

We hebben de beste gekozen op het gebied van beveiliging om uw Vivo V23 5G een perfecte beschermende dekking te bieden en deze te personaliseren naar uw afbeelding.

Beschermingen, hoesjes, hoesjes en premium accessoires tegen betaalbare prijzen voor de Vivo V23 5G

Ontdek onze selectie van hoesjes waarin u verschillende materialen zult vinden, zoals zachte siliconen, flexibele gel, leer om uw Vivo V23 5G te beschermen door de vormen en hoeken perfect op elkaar af te stemmen garanderen een uitstekende demping bij vallen.

We bieden u ook goed ontworpen hoesjes om uw Vivo V23 5G integraal te beschermen en die u dankzij hun multifunctionaliteit o Bied praktisch en optimaal gebruik met portemonnee-covers en geïntegreerde video-ondersteuning.

We weten dat de volledige bescherming van uw mobiel onvermijdelijk gepaard gaat met de beveiliging van uw scherm, het meest kwetsbare onderdeel van het apparaat. . Daarom voorziet MooieHoesjes je van doordachte beschermfolies om de intacte staat van je scherm zoveel mogelijk te behouden. Om uw Vivo V23 5G op uw gemak te gebruiken terwijl u hem intact houdt zonder risico op krassen, breuken of stoten.