ajaxLoader

Samsung, Galaxy S, Samsung Galaxy S22 Plus 5G

Alle beschermingen voor uw Samsung Galaxy S22 Plus 5G bij MooieHoesjes beschermen hem tegen schade, ongeacht het gebruik van uw mobiele telefoon.

U zult genieten van 'optimaal gebruik zonder u zorgen te maken over de minste krassen, schrammen en stof maar ook een coating die past bij uw persoonlijkheid dankzij hoesjes, hoesjes, hoesjes en screenprotectors evenals beschermers voor achterlenzen.

En om het nuttige en het aangename te verbinden , vindt u ook beschermingen die zijn uitgerust met verschillende functionaliteiten, zoals de kijksteun of geïntegreerde achterstandaard, de portemonnee, de achterste ring of riem, het snoer en vele andere om u al het comfort te bieden waarnaar u op zoek bent.

Er is een ruime keuze aan beveiligingen beschikbaar om uw Samsung Galaxy S22 Plus 5G te beschermen volgens uw behoeften en deze naar wens te personaliseren. Verschillende materialen vormen onze beschermingen en vele stijlen kleden ze aan om u de juiste veiligheid te bieden zonder het esthetische aspect te verwaarlozen en uw smartphone lang mee te laten gaan:

Zo vindt u ultraflexibele siliconen hoesjes voor eenvoudig inbrengen en effectieve demping , schelpen van hoogwaardig kunstleer die een uitstekende dagelijkse beschermende barrière vormen tegen alle soorten stoten, schelpen met stofeffect voor een unieke stijl, schelpen van koolstofvezel die een ultrabestendige beschermhoes bieden, transparante hoezen met de nadruk op demping bij vallen, kaart houderhoezen voor multifunctionele beveiliging en nog veel meer.

We bieden u ook goed ontworpen hoesjes om uw Samsung Galaxy S22 Plus op een integrale manier te beschermen en die u dankzij hun multifunctionaliteit een praktisch en optimaal gebruik met behoud van de rug en het scherm liep van de smartphone perfect beschermd.

Je hebt de keuze tussen lederen hoesjes om je mobiel te coaten met een ultrastevige coating en een elegante stijl, gedessineerde hoesjes om het uiterlijk van je Samsung Galaxy S22 Plus nieuw leven in te blazen 5G, hoezen van stof en krokodillenleer om uw mobiel karakter te geven, bandhoezen om het risico op vallen te minimaliseren en nog veel meer.

MooieHoesjes raadt u altijd aan om met uw bescherming een schermbeschermer en achterkant mee te nemen lenzen om de beveiliging van uw Galaxy S22 Plus 5G te perfectioneren. Ook hier heb je de verlegenheid om te kiezen met films van gehard glas waarvan het materiaal bestand is tegen alle tests, films op ware grootte die je scherm volledig bedekken zodat geen enkele hoek aan gevaar wordt blootgesteld, films die zijn uitgerust met een privacyfilter waarvan het speciaal vervaardigde materiaal je scherm beschermt privé bekijken.