ajaxLoader

Other, Honor, Honor Magic 4 Lite

MooieHoesjes biedt u een zorgvuldig geselecteerde selectie accessoires van schelpen, hoesjes, covers en andere accessoires voor de Honor Magic 4 Lite.

De Honor Magic 4 Lite-smartphone is een instapmodel -niveaumodel met een 6.81-inch FHD + -scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz, aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 695 SoC in combinatie met 6 GB RAM en 128 GB opslag. Hij is voorzien van een fotoblok met drie sensoren aan de achterkant: een 48 megapixel groothoeklens, een macrolens en een dieptesensor van elk 2 megapixels. Het heeft een 4800 mAh-batterij die compatibel is met snel opladen (Honor SuperCharge: 66 W)

U zult onvermijdelijk de bescherming vinden die bij u past, waardoor uw Honor Magic 4 Lite 5G de grillen aankan van het dagelijks leven zonder angst.

Zo vindt u ultraflexibele siliconen schelpen voor eenvoudig inbrengen en effectieve demping, hoogwaardige kunstlederen schelpen die een uitstekende dagelijkse beschermende barrière vormen tegen alle soorten stoten, schelpen met stofeffect voor een unieke stijl, omhulsels van koolstofvezel die ultraresistente bescherming bieden, transparante omhulsels die de nadruk leggen op demping bij vallen, omhulsels van kaarthouders voor multifunctionele beveiliging en nog veel meer.

We bieden u ook goed doordachte out covers om je Honor Magic 4 Lite op een integrale manier te behouden en die je dankzij hun multifunctionaliteit praktisch en optimaal gebruik in het spel bieden. De achterkant en het scherm van de smartphone zijn perfect beschermd.

Er zijn ook beschermende films voor het scherm om het glas van de Honor Magic 4 Lite effectief te beschermen, maar ook opladers en externe batterijen om het uithoudingsvermogen van het apparaat en raakt nooit ergens zonder batterij.