ajaxLoader

Samsung, Galaxy M, Samsung Galaxy M53 5G

MooieHoesjes heeft verschillende accessoires covers, covers, cases en screenprotectors voor u geselecteerd tegen betaalbare prijzen om uw Samsung Galaxy M53 5G te voorzien van alle bescherming die het dagelijks nodig heeft om zijn duurzaamheid te behouden .

De Samsung Galaxy M53 5G is een model met een 6.7" Super AMOLED-scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz en wordt aangedreven door een interne processor: de Exynos 1080. die zichzelf positioneert als een mid-range smartphone, gekoppeld aan 6 GB RAM en 128 GB opslagruimte, uitbreidbaar tot 1 TB via microSD. Aan de achterzijde komen 4 fotosensoren: een 108 megapixel groothoeklens, een 8 megapixel ultragroothoeklens, een macrolens en een dieptesensor van elk 2 megapixels. het heeft een 5000 mAh-batterij die compatibel is met snel opladen (25 W).

Uw Samsung Galaxy M53 5G-hoesjes en accessoires voor een lagere prijs

We hebben gekozen voor het beste op het gebied van beveiliging om uw Samsung Galaxy M53 5G een perfecte beschermhoes te geven en tegelijkertijd te personaliseren naar uw afbeelding.

Ontdek onze selectie hoesjes waarin u verschillende materialen zult vinden, zoals zachte siliconen, flexibele gel, leer om te bewaren uw Samsung Galaxy M53 5G door de vormen en hoeken perfect op elkaar af te stemmen en uitstekende demping te garanderen bij een val.

We bieden u ook goed ontworpen hoesjes om uw Samsung Galaxy M53 5G integraal te beschermen en die dankzij hun multifunctionaliteit u praktisch en optimaal gebruik bieden met de portemonnee-covers en geïntegreerde video-ondersteuning.

We weten dat de volledige bescherming van uw mobiel onvermijdelijk door de beveiliging van uw scherm gaat, wat t het meest kwetsbare deel van uw Galaxy. Daarom voorziet MooieHoesjes je van doordachte beschermfolies om de intacte staat van je Samsung Galaxy M53 scherm zoveel mogelijk te behouden. Om uw mobiel op uw gemak te gebruiken en intact te houden zonder risico op krassen, breuken of stoten.