ajaxLoader

Other, Sony Xperia, Sony Xperia 10 IV

MooieHoesjes biedt u een zorgvuldig gekozen selectie accessoires, van hoezen, hoesjes, covers en andere accessoires voor de Sony Xperia 10 IV.

De Sony Xperia 10 IV heeft een 6 -inch Full HD LED-scherm in 21:9-formaat. Het wordt aangedreven door Qualcomm Snapdragon 695 SoC en heeft 6 GB RAM en 128 GB opslagruimte. Het heeft een drievoudige fotosensor aan de achterkant: een 12 megapixel groothoek, een 8 megapixel ultragroothoek en een 8 megapixel telelens. Het heeft ook een 2x optische zoom. Het is compatibel met 30 W snel opladen en een batterij van 5000 mAh. Ten slotte is het IP68-gecertificeerd.

Ultraflexibele siliconen schalen voor eenvoudig inbrengen en effectieve demping, hoogwaardige kunstlederen schalen die een uitstekende dagelijkse beschermende barrière vormen tegen alle soorten stoten, schalen met stofeffect voor een unieke stijl , schalen van koolstofvezel die een ultrabestendige beschermhoes bieden, transparante schalen die de nadruk leggen op demping in het geval dat je Sony Xperia 10 IV valt, schalen van kaarthouders voor multifunctionele beveiliging en nog veel meer.

We bieden je ook goed- ontworpen hoesjes om uw Sony Xperia 10 IV op een integrale manier te beschermen en die dankzij hun multifunctionaliteit u praktisch en optimaal gebruik bieden terwijl de achterkant en het scherm van de smartphone perfect worden beschermd.

U zult hebben de keuze tussen echt lederen covers om je Sony Xperia 10 IV te voorzien van een ultra-solide coating en een stijlvolle look. e elegante hoesjes met patroon om het uiterlijk van uw mobiele telefoon nieuw leven in te blazen, hoesjes van stof en krokodillenleer om uw Sony karakter te geven, riemhoezen om het risico op vallen te minimaliseren en nog veel meer.

Vind ook schermbeschermers voor bewaar effectief het glas van uw Sony Xperia 10 IV, maar ook opladers en externe batterijen om de levensduur van het apparaat te verlengen en de drums nooit leeg te raken, waar dan ook.

We besteden bijzondere aandacht aan de diversiteit aan stijlen van elke persoon , daarom bieden we accessoires aan die overeenkomen met de verschillende en gevarieerde persoonlijkheden.