ajaxLoader

Other, Honor, Honor X7

Ontdek Honor X7-accessoires, waaronder schelpen, hoesjes, covers en screenprotectors van gehard glas.

Er is een ruime keuze aan beschermingen beschikbaar om uw telefoon te beschermen volgens uw wensen. behoeften terwijl u het naar uw wens personaliseert. Verschillende materialen vormen onze beschermingen en veel stijlen kleden ze aan om u de juiste veiligheid te bieden zonder het esthetische aspect te verwaarlozen en de duurzaamheid van uw Honor X7 te garanderen:

Zo vindt u de ultraflexibele siliconen hoesjes voor eenvoudig inbrengen en effectieve demping, schelpen van hoogwaardig kunstleer die een uitstekende dagelijkse beschermende barrière vormen tegen alle soorten stoten, schelpen met stofeffect voor een unieke stijl, schelpen van koolstofvezel die een ultrabestendige beschermhoes bieden, transparante schelpen met de nadruk op demping bij vallen , kaarthouderschalen voor multifunctionele beveiliging en nog veel meer.

We bieden u ook goed ontworpen hoesjes om uw Honor X7 op een integrale manier te beschermen en die u dankzij hun multifunctionaliteit een praktisch en optimaal gebruik door de achterkant en het scherm van de smartphone te behouden perfect beschermd.

Je hebt de keuze tussen hoezen van echt leer om je mobiel een ultrastevige coating te geven en een elegante stijl, hoezen met patronen om het uiterlijk van je Honor X7 te doen herleven, hoezen van stof en krokodillenleer om uw mobiel karakter te geven, riemhoezen om het risico op vallen te minimaliseren en nog veel meer.

MooieHoesjes raadt u altijd aan om met uw bescherming een schermbeschermer en achterlenzen mee te nemen om de veiligheid van uw Honor te perfectioneren X7. Ook hier heb je de verlegenheid om te kiezen met films van gehard glas waarvan het materiaal bestand is tegen alle tests, films op ware grootte die je scherm volledig bedekken zodat geen enkele hoek aan gevaar wordt blootgesteld, films die zijn uitgerust met een privacyfilter waarvan het speciaal vervaardigde materiaal je scherm beschermt privé bekijken.