ajaxLoader

Xiaomi, Poco, Poco M4 Pro 4G

MooieHoesjes heeft voor u verschillende accessoires schelpen, hoezen, hoesjes, schermbeschermers geselecteerd tegen betaalbare prijzen om uw Xiaomi Poco M4 Pro te voorzien van alle bescherming die het dagelijks nodig heeft om zijn duurzaamheid te behouden .

De Poco M4 Pro 4G, is een instapmodel Xiaomi-merk, het heeft een 6.43-inch AMOLED-scherm met een adaptieve 90 Hz verversingssnelheid, aangedreven door een Mediatek Helio G96 SoC gecombineerd met maximaal 8GB RAM en 256 GB opslag, uitbreidbaar tot 1 TB via microSD. Aan de achterkant zit een module van 3 fotosensoren: een 64 megapixel groothoeklens, een 8 megapixel ultragroothoeklens en een 2 megapixel macrolens. Het heeft een 5000 mAh-batterij die snel kan worden opgeladen (33 W).

Ultra flexibele siliconen schalen voor eenvoudig inbrengen en effectieve demping, de schalen van hoogwaardig imitatieleer vormen een uitstekende beschermende barrière voor het dagelijkse leven tegen invloeden van alle soorten schelpen met stofeffect voor een unieke stijl, schelpen van koolstofvezel die ultraresistente beschermende dekking bieden, transparante schelpen die de nadruk leggen op demping bij vallen voor uw Xiaomi Poco M4 Pro 4G, hoezen voor kaarthouders voor multifunctionele beveiliging en nog veel meer .

We bieden u ook goed ontworpen hoesjes om uw Poco M4 Pro op een integrale manier te beschermen en die u dankzij hun multifunctionaliteit praktisch en optimaal gebruik bieden door de achterkant en het scherm van de smartphone te behouden perfect beschermd.

Je hebt de keuze tussen hoezen van echt leer om je Poco M4 Pro te coaten met een ultrasterke coating en een elegante stijl, hoezen met patronen om het uiterlijk van je mobiel te doen herleven, hoezen van stof en krokodillenleer om je Xiaomi-personage, riemhoezen om het risico op vallen te minimaliseren en nog veel meer.

Vind ook schermbeschermers om het glas van je Xiaomi Poco M4 Pro 4G effectief te beschermen, maar ook externe opladers en batterijen om verleng de levensduur van het apparaat en de batterij raakt nooit leeg, ongeacht de locatie.

We besteden bijzondere aandacht aan de diversiteit aan stijlen van elk, daarom bieden we accessoires aan die passen bij de diverse en gevarieerde persoonlijkheden.