ajaxLoader

Samsung, Galaxy M, Samsung Galaxy M52 5G

MooieHoesjes heeft verschillende accessoires voor je geselecteerd tegen betaalbare prijzen om je Samsung Galaxy M52 5G te voorzien van alle bescherming die het dagelijks nodig heeft om zijn duurzaamheid te behouden.

Hier vind je vindt shells, covers, hoesjes en screenprotectors gemaakt van hoogwaardige materialen om uw smartphone lang te behouden en optimaal te gebruiken.

We hebben gekozen voor het beste op het gebied van veiligheid om uw Galaxy M52 te leveren 5G met perfecte beschermende dekking terwijl het wordt gepersonaliseerd naar uw afbeelding.

Ontdek onze selectie hoesjes waarin u verschillende materialen zult vinden, zoals zachte siliconen, flexibele gel, leer om de Samsung Galaxy M52 5G te beschermen tegen past perfect bij de vormen en hoeken en garandeert uitstekende demping bij een val.

We bieden u ook goed ontworpen hoesjes om uw Samsung Galaxy M52 5G integraal te behouden en die dankzij hun multifunctionaliteit, bieden u een praktisch en optimaal gebruik met de portemonnee-covers en geïntegreerde video-ondersteuning.

We weten dat de volledige bescherming van uw mobiel onvermijdelijk voorbij gaat aan de beveiliging van uw scherm, het meest kwetsbare onderdeel van uw Samsung Galaxy M52 5G. Daarom voorziet MooieHoesjes je van doordachte beschermfolies om de intacte staat van je scherm en lens zoveel mogelijk te behouden. Om de mobiel op uw gemak te gebruiken en intact te houden zonder risico op krassen, breuken of stoten.