ajaxLoader

Other, Sony Xperia, Sony Xperia 1 IV

MooieHoesjes heeft verschillende accessoires schelpen, covers, hoesjes en screenprotectors voor u geselecteerd tegen betaalbare prijzen om uw Sony Xperia 1 IV te voorzien van alle bescherming die het dagelijks nodig heeft om zijn duurzaamheid te behouden .

De Sony Xperia 1 IV is voorzien van een 6.5-inch OLED HDR-scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz, Qualcomm Snapdragon8 Gen 1 SoC, 12 GB RAM en 256 GB opslag. Deze laatste kan ook worden uitgebreid via microSD en een 5000mAh-batterij. Het heeft vier camera's aan de achterkant. Drie daarvan zijn 12 megapixels. Ze omvatten een groothoek, een ultragroothoek en een telelens met optische zoom (85 tot 125 mm) en vervolgens een ToF-sensor. Hij kan 120 frames per seconde opnemen in 4K HDR. Het is ook IP68-gecertificeerd.

Uw Sony Xperia 1 IV-covers en accessoires voor een lagere prijs

We hebben het beste gekozen op het gebied van beveiliging om uw Sony Xperia 1 IV een perfecte beschermhoes en personaliseer hem naar uw afbeelding.

Ontdek onze selectie van hoesjes waarin u verschillende materialen zult vinden, zoals zachte siliconen, flexibele gel, leer om uw iPhone 13 Pro Max te beschermen door perfect te matchen met zijn vormen en hoeken en garanderen een uitstekende demping bij vallen.

We bieden u ook goed ontworpen hoesjes om uw Sony Xperia 1 IV integraal te beschermen en die u dankzij hun multifunctionaliteit praktische en optimaal met de portemonnee-covers en geïntegreerde video-ondersteuning.

We weten dat de volledige bescherming van uw mobiel onvermijdelijk afhangt van de beveiliging van uw scherm, het meest kwetsbare onderdeel van uw iPhone. Daarom voorziet MooieHoesjes je van goed doordachte beschermfolies om de intacte staat van je Sony Xperia 1 IV scherm zoveel mogelijk te behouden. Om uw mobiel op uw gemak te gebruiken en intact te houden zonder risico op krassen, breuken of stoten.